دسته بندی محصولات

هدفون، هدست و هندزفری

هدفون، هدست و هندزفری

بهترین هدفون و هندزفری ِدنیا هنوز ناشناخته است. بعید به نظر می رسد که در بازار دنیای دیجیتال بتوان یک محصول را همیشه برتر از محصولات دیگر دانست. چون حجم تولیدات و نرخ ِآنها دائما در حال تغییر و بهبود است. اما اینکه بهترین نوع headphone یا Handsfree برای شخص ِشما کدام مورد است، قابل بررسی است. هر شخصی فراخور نیاز و شرایط خود به یک مدل ِ خاص از هندزفری ها و یا هدفون ها نیاز دارد. در اینجا کمک می کنیم بهترین نوع این اکسسوری ها را (برای خود) به راحتی انتخاب کنید.

انواع هدفون و هندزفری

هدفون ها و هندزفری ها عملا بخشی از زندگی ما شده اند. هر روز با آنها کار می کنیم و نمی توانیم یک روز را بدون وجودشان سر کنیم. البته همه چیز به گوش دادن موزیک با آنها خلاصه نمی شود. ترجیح مردم به استفاده از این دست اکسسوری های موبایل و سیستم های کامپیوتری بیش از پیش افزایش یافته است. امروزه مردم برای شرکت در جلسات آنلاین، تماشای فیلم ها، گوش کردن به یک فایل صوتی کاری، غیر کاری و ... از این دو اکسسوری ِضروری استفاده می کنند. بنابراین پُر بیراه نیست که آنها را بخشی از زندگی خودمان بدانیم.
کار قریب به نَود درصد مردم دنیا با هدفون و هندزفری و یا هدست راه می افتد. مخصوصا آن گروهی که بی سیم هستند. تقریبا از سال 2016 بود که کمپانی اپل، ساز مخالف در جهت تولید هدفون ها و هندزفری های بی سیم کوک کرد. و از آن جایی که اپل همیشه پیشوا و الگوی خوبی برای بسیاری از برند ها و طراحان مطرح دنیاست، آنها هم به تقلید از اپل اقدام به تولید هندزفری ها و هدفون های بی سیم کردند. زیرا می دانستند بازار خرید این گروه از محصولات سریعا گرم خواهد شد. نمونه‌ی موفق حذف سیم های دست و پا گیر در این محصولات، اسپیکر ها، موس ها و کیبوردهای بی سیم بودند که با استقبال خوبی مواجه شدند. پس چرا که نه؟ شما هم برای اینکه در صف مشتاقان خرید هندزفری و هدفون های بی سیم باشید می توانید برای خرید این محصولات اقدام کنید.
 

مهم ترین معیارها در انتخاب هدفون و هندزفری خوب

انتخاب بین بیشتر از 160 مدل هدفون و هندزفری کار آسان نیست. به همین دلیل شما به یک راهنمای خرید headphone یا هندزفری خوب نیاز دارید. بسیاری از مدل های امروزی با کیفیت صدای خوب و عدم تاخیر بین موبایل یا سیستم حین پخش یک فایل صوتی یا تصویری تولید می شوند. به این خاطر که برند ها در تلاش هستند تا بازار را مدتی در دست خود بگیرند و بتوانند در جلب رضایت مخاطب، نقش مهمی ایفا کنند.
به طور کلی، شما باید دو معیار را برای خرید هدفون و هندزفری هدف قرار دهید:
 
  1. کیفیت صدای خروجی و فرم فیزیکی.
  2. قیمتی که باید برای آن بپردازید.
اما چطور می توان متوجه کیفیت صدای یک هدفون یا هندزفریِ خوب شد؟ از کجا بدانیم که وسیله مورد نظر از نظر فیزیکی با شرایط بدن ما سازگار است؟
اندازه هدفون و هندزفری انتخابی شما تا حد زیادی به کاری که با آن می کنید وابسته است. برخی از مردم از این اکسسوری ها برای گوش دادن به موزیک موقع استراحت استفاده می کنند. اما برخی دیگر به طور پیوسته و طی چندین ساعت با آنها کار می کنند؛ مثلا برای کنفرانس های ویدئویی. این دو مورد با هم بسیار متفاوت هستند.
مدل های کوچکتر هدفون و هندزفری برای موقعیت هایی که نیاز به جابجایی زیاد دارید، مناسب است. می توانید آن را داخل یک کیف یا جیب تان بگذارید. همچنین وزن این مدل اکسسوری ها نسبت به مدل های بزرگتر، کمتر است. در عوض، مدل هایی با اندازه فیزیکی بزرگتر برای موقعیت هایی که دائم نشسته اید و می خواهید در یک کنفرانس آنلاین شرکت کنید، عالی هستند. مدل های بزرگتر حتی صدای بهتری از نظر کیفی دارند.
 

بهترین برند های هدفون و هندزفری

برای اینکه هدفون و هندزفری با قیمت و کیفیت مناسب بخریم، بهترین راه این است که به سراغ برترین برند های جهان برویم. این لیست شامل بهترین برند ها در مارکت خرید headphone و هندزفری است.
 
  1. Sony
  2. Bose
  3. Sennheiser
  4. Audio-Technica
  5. AKG Acoustics
  6. Beyerdynamic
  7. JBL
  8. Bang and Olufsen
  9. Grado
 

کیفیت هدفون و هدست به چه عواملی بستگی دارد؟

اینکه چه هدفون یا هندزفری را انتخاب کنید، به نوع انتخاب شما وابسته است. بنابراین نقش کیفیت در آن به معنی نوع کاربرد آن است.
 
  • نوع on-ear
یا روی گوشی باعث می شود هم صدا را با کیفیت دریافت کنید و هم از صداهایی که در اطراف تان وجود دارد مطلع شوید. این نوع headphone کامل داخل گوش قرار نمی گیرند.
 
  • نوع over-ear
یا دور گوشی باعث می شود به جز صدای داخل هدفون، هیچ صدای دیگری را نشنوید. در موقع خرید این نوع از هدفون ها باید حتما اندازه گوشیِ آنها را با سایز گوش خود مطابقت دهید.
 
  • نوع in-ear
یا داخلی گوشی، قابل حمل هستند و در واقع کل هندزفری ها را طبق این مکانیزم می سازند.

به جزئیات هدفون و هندزفری انتخابی تان موقع خرید دقت کنید. مثلا به موارد زیر:
  • سازندگان این نوع اکسسوری ها در مورد نحوه اندازه گیری حساسیت یا میزان بلندی صدا هدفون ها اطلاعاتی به مخاطب نمی دهند. اما به طور کلی، به سراغ محصولی نروید که SNR آن (نسبت سیگنال به نویز) کمتر از 20:1 دارد، در غیر این صورت ممکن است نویز یا صداهای غیر معمول را حین کار با headphone دریافت کنید.
 
  • اگر به طور حرفه ای با یک هدفون یا هندزفری کار می کنید، به امپدانس هدفون توجه کنید. معمولا مدل 32 اهمی آن بیشتر رواج دارد. اگر بین منبعی که headphone به آن وصل شده با رقم امپدانس ِخود هدفون قرابت وجود داشته باشد، خروجی صدا عالی خواهد شد. البته بازهم شایان ذکر است که این بخش برای کسانی کاربرد دارد که به طور حرفه ای با headphone کار می کنند.

قیمت هدفون و هندزفری

حتما پیش از خرید یک هدفون به قیمت آن و معقول بودن این رقم توجه کنید. اما چطور می توانید در مورد قیمت معقول این محصولات اطلاعات لازم را حاصل کنید؟ تنها کافی است که قیمت روز بازار را چک کنید. یا از فروشگاهی اقدام به خرید آنلاین کنید که معتبر باشد.
 

مشاهده بیشتر

1

در حال بارگذاری 40 رکورد بعدی

در حال بارگذاری 40 رکورد بعدی