مشخصات لپه باقلا انید - 500 گرم
ابعاد بستهبندی
10x10x11 سانتیمتر
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
مزایای استفاده درمان رماتیسم درمان نقرس منبع اسیدفولیک کاهش فشارخون کاهش کلسترول خون کاهش بیماریهای قلبی – عروقی سلامت دستگاه گوارش پیشگیری از یبوست کاهش وزن بهبود کمخونی فقر اهن مانع از ایجاد پلاک در رگهای خونی کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای روده مفید برای بیماران دیابتی کمک به کاهش ورم پروستات کاهش دردهای مفاصل، سیاتیک تقویت هوش و حافظه طریقه مصرف لپه باقالی را یک تا دو ساعت درون اب قرار دهید تا خوب خیس بخورد در این حین اب ان را چند بار عوض کنید تا نفخ ان گرفته شود لپه باقالا زرد را به همراه 3 لیوان اب جوش به انها اضافه کنید و حدود 20 دقیقه به انها زمان دهید تا با هم بپزند منع مصرف افراد مبتلا به فاویسم از خوردن باقلا و حتی بوییدن ان محروم هستند، زیرا موجب تشدید بیماریشان می شود مصرف باقالی جواب ازمایش هپاتیت ب برخی از افراد را مثبت میکند و باعث اشتباه شدن ازمایشات خون میشود و توصیه میشود خانم های باردار به هیچ عنوان مصرف نکنند تا به کودک اسیب وارد نشود نفاخ می باشد چرا حبوبات انید 1- تمرکز روی کیفیت پایه حبوبات 2- بررسی نژاد و سعی در تهیه محصول ارگانیک 3- تولید به اندازه سفارش مشتریان 4- و عدم دپو جداسازی سنگ و حبوبات نیمه 5- بسته بندی و مونتاژ شده توسط فرشته های بهزیستی
شماره پروانه بهداشت
1026742818
گارانتی
گارانتی سلامت فیزیکی کالا
وزن بستهبندی
0 5 کیلوگرم