مشخصات روغن مخصوص سرخ کردنی کنجد کارمیسن - 1700 میلی لیتر
سایر توضیحات
برخی از خصوصیات روغن مخصوص سرخ کردن - قابلیت استفاده مجدد برای سرخ کردن تا 8 بار بدون تغییر در ساختار ان - نقطه دود و پایداری بالا در برابر حرارت تا 300 درجه سانتیگراد - مناسب برای سرخ کردن های عمیق و طولانی ارزش غذایی در هر 15 میلی لیتر انرژی 126 کیلوکالری قند 0 گرم چربی 15 گرم نمک 0 گرم اسیدهای چرب ترانس 0 088 گرم
شماره پروانه بهداشت
1052/ظ/33
گارانتی
گارانتی سلامت فیزیکی کالا
موارد استفاده
سرخکردنی
نوع بستهبندی
بطری
نوع ویتامین و مواد معدنی
ویتامین E
وزن
1 640 کیلوگرم