مشخصات شکر سفید سوئتشو - 1000 گرم بسته 5 عددی
ابعاد بستهبندی
25x15x5 سانتیمتر
سایر توضیحات
شِکَر (در فارسی افغانستان شَکَر یا بوره ) مادهای است خوراکی با فرمول شیمیایی C12-H22-O11 و به صورت عام به تمامی مواد شیرین گفته میشود شکر شامل گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز است که در بسیاری از گیاهان، میوهها و لبنیات و … وجود دارد نزدیک به 80٪ از شکر تولیدی در جهان از نیشکر و مابقی از چغندر قند بهدست میاید برزیل بهتنهایی حدود نیمی از شکر دنیا را تولید میکند شکر یک ماده جامد و شیرین است نیشکر گیاه بومی جنوب شرق اسیا و جنوب امریکا است شکر در دوران باستان در شبهقاره هند اما در ان زمان عرضه ان به صورت گسترده و با قیمتی ارزان نبوده از همین رو عسل به عنوان شیرینکننده در اکثر نقاط جهان مورد استفاده قرار میگرفتهاست شربت حاصل از عصارهگیری از نیشکر یک نوشیدنی محلی و غیر مهم بود تا اینکه تاجران مسلمان با اوردن نیشکر از هند به نقاط گرمسیری از جمله مصر بعدها توانستند از شیره ان کریستال شکر را بسازند و با روشهای مختلف ان را خالصسازی کنند پس از کریستالسازی، به تدریج شکر در تهیه غذاها، دسرها و شیرینیجات در کشورهای اسلامی و سپس چین به کار رفت با این حال شکر تا قرن هجدهم میلادی همچنان در اروپا جزو کالاهای لوکس و تجملی به حساب میامد اولین کارخانجات صنعتی شکر گیری در قرون 9 و 10 میلادی در کشورهای اسلامی خاورمیانه بوجود امدند که در ابتدا توسط نیروی توربین اب و بعدها توسط توربین باد کار میکردند این کارخانجات بهمراه محصول شکر بتدریج از طریق اندلس به کشورهای اروپایی معرفی شدند
شماره پروانه بهداشت
15/16324
گارانتی
گارانتی سلامت فیزیکی کالا
نوع بستهبندی
سلفون
نوع شکر
سفید
وزن بستهبندی
1 کیلوگرم