مشخصات دال عدس انید - 500 گرم
ابعاد بستهبندی
10x10x11 سانتیمتر
ارگانیک
بله
سایر توضیحات
مزایای استفاده تولید ماهیچه کنترل دیابت بهبود گوارش سلامت قلب پیشگیری از تصلب شریان پیشگیری از سرطان بهبود سوختوساز تعادل سطح PH کاهش کلسترول طریقه مصرف طبق اداب و رسوم هر کشور و قومیتی، میتواند نحوه و نوع مصرف و تهیه خوراکی حاوی عدس متفاوت باشد برای کاهش عوارض گوارشی ناشی از مصرف حبوبات از جمله عدس بهتر است چند ساعت قبل از پختن این ماده غذایی مفید و پرخاصیت را در اب قرار دهیم بعد از ان باید با مقداری اب، جوشانده و روند پختن را ادامه دهیم نگران نباشید، این کار خواص خود را از بین نمیبرد هنگام پختن عدس انید نباید به ان نمک اضافه کرد، زیرا موجب سفتی، دیرپز شدن ان خواهد شد خوردن ان به صورت عدسی و یا مخلوط با خوراکیهای دیگر مانند عدس پلو را میتوان از بهترین روشهای مصرف در اداب و رسوم ایرانیها دانست منع مصرف مصرف بیش از حد ممکن است موجب کم شدن قوه بینایی، افزایش غلظت خون شود کسانی که زخم معده یا مشکلات دیگر گوارشی دارند بهتر است از مصرف بیشازحد خودداری نمایند عدس خام حاوی اسید فیتیک است که برای بدن مضر است و نباید به صورت خام مصرف شود چرا حبوبات انید 1- تمرکز روی کیفیت پایه حبوبات 2- بررسی نژاد و سعی در تهیه محصول ارگانیک 3- تولید به اندازه سفارش مشتریان 4- و عدم دپو جداسازی سنگ و حبوبات نیمه 5- بسته بندی و مونتاژ شده توسط فرشته های بهزیستی
شماره پروانه بهداشت
1026742818
گارانتی
گارانتی سلامت فیزیکی کالا
وزن بستهبندی
0 5 کیلوگرم