مشخصات عدس خشکدانه اذر - 900 گرم
ابعاد بستهبندی
14x4x24 سانتیمتر
سایر توضیحات
خواص عدس عدس همانطور که منبع خوب مواد مغذی و ویتامینهاست، خواص بیشماری هم دارد که عبارتاند از تولید ماهیچه پروتئین برای رشد و ترمیم اندامها و ماهیچههای ما مفید است عدس، بهویژه عدس جوانهزده، حاوی تمام اسیدامینههای ضروری است که بدنمان برای ساخت ماهیچه و عملکرد خوب بدن لازم دارد کنترل دیابت فیبر رژیمی موجود در عدس به کنترل سطح قند خون کمک میکند همچنین فیبر رژیمی سرعت جذب غذا بهوسیله خون را کند کرده و سطح قند خون را ثابت نگه میدارد بهبود گوارش ازانجاییکه عدس حاوی فیبر رژیمی فراوانی است، در صورت مصرف مرتب، وضعیت گوارش را بهبود میبخشد همچنین حرکت روده را راحت میکند و درنتیجه باعث از بین رفتن یبوست میشود سلامت قلب عدس، به دلیل اینکه حاوی مقدار ناچیزی چربی است، پس منبعی ایدئال از پروتئین است که میتوان بدون نگرانی از چربیهای اضافی، مصرف و سلامت قلب را تأمین کرد همچنین عدس حاوی منیزیم بوده که در بهبود ماهیچههای قلبی-عروقی موثر است و فشارخون را پایین میاورد پیشگیری از تصلب شریان مصرف عدس، انتیاکسیدان موردنیاز بدن را فراهم میکند و بدین ترتیب از احتمال بیماری تصلب شرایین میکاهد همچنین این انتیاکسیدانها نقش مهمی در خنثیسازی رادیکالهای ازاد دارند و از صدمات سلولی و ژنی که منجر به پیری میشود، جلوگیری میکنند پیشگیری از سرطان لکتین (lectin) گیاهی، نوعی پروتئین گیاهی است که در خوراکیهایی مانند عدس، گندم، بادامزمینی، نخود و سویا وجود دارد، تأثیری عالی روی سلولهای سرطانی دارند لکتین با سمی کردن سلولهای سرطانی، انها را وارد مرحله خزانیاختهای میکند که نوعی از مرگ سلولی است و باعث مرگ برنامهریزیشده سلولی شود این ویژگی لکتین باعث میشود که بهطور بالقوه، جلوی رشد سلولهای سرطانی را بگیرد سرشار از اسیدفولیک همانطور که گفته شد عدس غنی از ویتامین ب-کمپلکس، مانند فولات یا اسیدفولیک است مصرف اسیدفولیک در زن
شماره پروانه بهداشت
21/15640
گارانتی
گارانتی سلامت فیزیکی کالا
وزن بستهبندی
0 900 کیلوگرم